Bakal Juara Anugerah Bintang Popular 2010


Salam Perjuangan Sopan,

Gua tengah boring. Bila gua boring, gua layari la tah hapa2 punya site. Tapi gua paling layan ini site la. 15Malaysia.com . Layan punya layan, sekali gua tengok lak clip yang dekat bawah ni. Fuyooooo!!! Timbalan Presiden FAM tuuuu jadi pelakon. Terkejut jugak gua tengok lu berlakon bro. Tapi memang lawak la lu. Pecah perut gua beb. hahahahahhahaha!!!!!

Cerita pasal KJ ni, teringat lak gua dengan MyTeam. Malam tadi (8.9.2009) Negeri Sembilan ada friendly dengan MyTeam. Menang 2-0. Tahniah la gua ucapkan. Dengar-dengar cerita pulak, Hai-O semakin improve. Kalau betul, tahniah sekali lagi gua ucapkan. Harapan gua jangan time friend ni jer yang bagusnyer. Masa game yang sebenar pun kena bagus jugak la. Kalau tak memang sumpah seranah jer la gua bagi dekat lu. Apa-apa pun good luck gua ucapkan.

p/s: KJ, lu berlakon ni tanda persiapan awal ke? hakhakhakhak

Published in: on September 9, 2009 at 16:46  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://sopangayopojuang.wordpress.com/2009/09/09/bakal-juara-anugerah-bintang-popular-2010/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLeave a comment

  1. hawau la lu sopan..n9futbol panggil Hai-o…..lu pun nak ikut samo….dasar penciplak idea


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: