Kepada Sesiapa Yang Berkenaan


Salam Perjuangan Sopan,

Wahai manusia-manusia di dalam FAM, sila bagi surat tunjuk sebab dekat gua atas alasan apa semua game Sabtu (25 Julai 2009) ditangguhkan ke 1 Ogos 2008?  Gua nak cerita banyak memang gua malas la. Senang cerita lu orang mangkuk-mangkuk FAM tolong jawab persoalan gua nih….

1) Yang bukan pemain Selangor penat? Kalau dah tau diorang penat, kenapa game hari Selasa (21/7/2009) diteruskan sedangkan 24 jam sebelum tu dah lawan MU? Kenapa game hari Sabtu lak lu orang gatal-gatal bagi pospone?

2) Hormati kejuaraan Liga Super untuk Selangor? Saper Selangor? Atas alasan apa penyokong-penyokong negeri lain harus meraikan bersama kejayaan Selangor sampaikan game pasukan kami harus ditangguhkan? Kami penyokong tegar la. Kami takkan support team lain (bukan macam ada sorang mamat tu….)

3) Adakah kerana perlawanan Selangor vs Persib Bandung pada 31/7/2009 nanti maka perlawanan Selangor dikecualikan dari penangguhan? Sila beri alasan kenapa tidak boleh ditangguhkan sedangkan perlawanan pada hari Selasa lepas tetap diteruskan. Apa ada hal layan 2 game dalam masa 2 hari. Selasa itu hari boleh. Siap Amri boleh score lagi masa lawan Polis.

4) Adakah benar apa yang gua dengar mengenai tuduhan bahawa Selangor anak emas FAM? Apa yang Selangor mintak, mesti dapat. Ni gua nak tengok musim depan. Kalau lu orang mangkuk-mangkuk FAM ni luluskan permintaan Selangor untuk ambik pemain import, memang sah-sah la Selangor ni memang anak emas FAM. Dulu fans Selangor kutuk Kedah “Siapalah Kedah Tanpa Marlon”. Tapi sekarang apa cerita?

SIAPALAH SELANGOR TANPA IMPORT….

Published in: on July 26, 2009 at 16:18  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://sopangayopojuang.wordpress.com/2009/07/26/kepada-sesiapa-yang-berkenaan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: