Hanya Untuk Mereka Yang Tegar & Berani


Salam Perjuangan Sopan….

Sayang Isteri Ditinggal-tinggalkan,

Sayang Anak Ditangan-tangankan,

Kalau Sayang Negeri?

Video ni gua jumpa kat youtube. Kalau tengok nick tukang upload tu, gua rasa dia tu moderator n9futbol.

Amacam? ada berani lu orang naikkan banner sementara form tengah menurun ni? Kalau betul lu orang berani, naikkan banner. Kalau betul lu orang anak jantan, bersemuka dengan management. Kalau betul lu orang penyokong tegar, buat demo. Kalau betul lu orang lalang, boikot datang stadium. Paling tidak pun lu orang bikin ini macam……

Adakah lu orang berani dan tegar. Ataupun lu cuma penyokong lalang?

Published in: on July 2, 2009 at 13:11  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://sopangayopojuang.wordpress.com/2009/07/02/hanya-untuk-mereka-yang-tegar-berani/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 CommentsLeave a comment

  1. sapo la punyo blog ni…..nak meniru n9futbol pulak….dan banned karang baru tahu…eh buleh ko den ban? hahhahahah

  2. sudah sopan gayopejuang

    penciplak nombor wahid dari n9futbol

    berani tunjuk muka la!

  3. memang gua tak berani pun. tapi gua punya suka la nak ciplak web lu orang. lu beiya2 pulak nak marah ni apahal? apa lu mod kat situ ke? bai!!! gua bukan macam geng2 lu. berani kutuk belakang jer. berani kutuk dalam forum. bila bedepan dengan players sumer2 kecut telor. baik buat mcm gua. nak kutuk, kutuk direct dlm blog. abih citer. gua nak tanya lu, kat n9futbol berani lu orang buat artikel2 panas macam gua? tak berani kan? sebab apa? sebab lu orang pn mmg kamcing dengan pbns. ada betul ka??? hahahahaha…

  4. dah lah. sesama fans xpayah nak begaduh..
    sepatut eh kita bersama dan bersatu untuk menjadi kuat. semua orang bebas nak melemparkan pandangan masing2 dan setiap pandangan yg diberi cuba kita analyze satu persatu dulu utk mencari yg terbaik sebelum mencomuh. mano yg loser kita ontok kan.
    kalau rasa diri tu lebih bagus drpada semua yg lain tak payah la meng-showoff pandangan tu membabi buto sampai menimbulkan rasa tak senang sesetengah org dan boleh menimbulkan perpecahan dikalangan waghih. xkira lah kau tu mod ke newbie ke pejuang ke yg penting penyatuan dan saling hormat menghormati tu mesti ada!

    cuba amik satu contoh dalam peperangan kat afghanistan dan iraq beberapa tahun lepas.. kenapa umat Islam kalah dan kenapa Palestin terus ditindas. conclusion drpada pendapatan pendapatan yg aku peroleh ialah kuasa2 besar negara Islam tak bersatu!
    boyaak! bogheek! bongkaak! mana pegi mesir? arab saudi? middle east? malah dulu ada yg pernah berperang n berbunuhan sesama sendiri seperti perang siffin.
    so bila penyatuan saudara tu xda adakah Allah swt nak tolong kita even berbillion umat Islam yg lain sdg berdoa..!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: